با نام خدا
صورتجلسه كميسيون پژوهش
تاريخ برگزاري :14/10/88
حاضرين جلسه :دكتر تاجيك اسمعيلي، دكتر آرمند، دكتر سراجي، آقاي حسيني خواه وآقاي يزداني
غائبين جلسه : دكتر مهرمحمدي، دكتر مهد.وي نيا، دكتر خلاقي
خلاصه مذاكرات و مصوبات جلسه :
1- طرح آقاي دكتر موسي پور: ابتدا آقاي يزداني توضيحاتي را در خصوص طرح آقاي دكتر موسي پور ارائه دادند پس از بحث و بررسي قرار شد طرح ايشان به شوراي عالي آموزش و پرورش، پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش و دفتر وزير ارسال شود.
2- طرح آقاي مظاهري: قرار شد با آقاي مظاهري مذاكره شود كه كارفرما را مشخص نمايند و اينكه چه فردي قرار است هزينه هارا تقبل كند. پيشنهاد اعضا اين بود كه نامه اي به وزارت علوم ارسال شود و در نامه تقاضاي حمايت مالي شود. همچنين اين طرح در جلسه هيئت مديره مطرح گردد. و دكتر تاجيك اسمعيلي با آقاي كفاش در اين خصوص مذاكره نمايند.
3- طرح آقاي معافي: آقاي يزداني راجع به طرح ايشان توضيح دادند و گفتند پيش بيني مي شود اين طرح به تصويب برسد.
4- قرار شد نامه به پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش درخصوص طرح هاي زمين مانده پژوهشگاه ارسال شود كه انجمن آمادگي دارد اين طرح ها را در قالب تفاهم نامه انجام دهد.