صورتجلسه هيئت مديره
تاريخ برگزاري : 2/10/88
حاضرين جلسه: دكتر مهرمحمدي، دكتر گويا، دكتر علي عسگري، دكتر موسي پور، دكتر صمدي، دكت رحاتمي، دكتر عصاره و آقاي يزداني
غائبين جلسه: دكترايزدي، دكتر نوروز زاده، دكترآقازاده
ساعت شروع :12
ساعت پايان: 16
جلسه با نام و ياد خدا و تسليت به مناسبت ايام سوگواري اباعبداله(ع) آغاز گرديد.
خلاصه مذاكرات و مصوبات جلسه:
1- ابتدا پيشنهاد هاي آقاي يزداني به شرح زير مطرح گرديد: 1) پيشنهاد صندوق ذخيره در آمد: پيرو پيشنهاد آقاي يزداني در خصوص خريد ملك و بحث تامين در آمد و بودجه براي انجمن ، قرار شد كميته مالي تشكيل شود و پيشنهاد ايشان به تصويب رسيد. 2) پيشنهاد روز ملي برنامه درسي : آقاي يزداني پيشنهاد دادند مي توانيم در لواي اين روز همايش ها را برگزار كنيم و اين روز هم مي تواند سالروز تاسيس انجمن باشد. قرار شد اين پيشنهاد توسط آقاي يزداني برررسي اوليه شود و در جلسه بعد گزارش ارائه دهند كه امكان آن وجود دارد يا خير.
2- طرح واحد دانشجويي: دكتر علي عسگري گفتند كه اين طرح توسط تعدادي از دانشجويان پيشنهاد شده است سپس دكتر مهرمحمدي گفتند كه ما اين طرح را يك كميته دانشجويي بدانيم و اهدافي را كه نوشته بودند در جلسه مطرح نمودند بدين صورت كه تركيب آن 3 دانشجوي ارشد، 3 دانشجوي دكترا و 1 دانشجوي دكترا به عنوان رئيس كميته باشد كه كه در جلسه هيئت مديره شركت كند. آقاي يزداني پيشنهاد دادند براي اين طرح آئين نامه تهيه شود و ساختار سازماني آن مشخص و تعريف گردد. قرار شد پيشنهاد هاي دكتر مهرمحمدي به اين گروه منعكس گردد و آنها برآن اساس آئين نامه ي تهيه نمايند و به انجمن ارائه دهند.
3- آئين نامه انتخاب اثر برتر: دكتر موسي پور آئين نامه را تهيه و در جلسه مطرح كردند. آئين نامه توسط كميسيون نشر ارائه شده بود پس از بحث و بررسي و ارائه پيشنهاد ها قرار شد دكتر موسي پور اصلاحات را اعمال نمايند و بديهي است پس از اعمال اصلاحات مصوب مي باشد.
4- بحث سيگ ها به جلسه بعد موكول شد.
5- گزارش همايش تبريز: دكتر حاتمي دبيراجرايي همايش به نيابت از دكتر فتحي آذر گزارش همايش را ارائه دادند. پس از بحث و بررسي قرار شد چارچوب گزارش تحليلي از همايش در اختيار دكتر فتحي آذر و دكتر حاتمي قرار بگيرد و در جلسه آينده ارائه گردد